28 iulie 2015

GreenNight - proiecții pentru minte și suflet.

       Iași nu este București dar nici București nu este Iași. Asta o zic pentru că încă odată citesc despre evenimente dedicate unui stil de viață sănătos care au loc în alte părți decât la mine în oraș. Orașul meu are potențial. De asta sunt sigură. Numai că merge ca melcul în sensul ăsta. Nu se organizează și nu se promovează. Dar mai am răbdare, cine știe...
      Până atunci, zic eu, să vă fac cunoscut faptul că în București, căci de el vorbeam mai devreme, a fost lansat un nou proiect al Asociației Vegetarienilor din România. Acesta este denumit GreenNight - Seria de Documentare. Este vorba despre o serie de proiecții legate de nutriție, mediu și protecția animalelor pe care bucureștenii și nu numai ei le vor putea vedea gratuit, începând cu 29 iulie 2015. Realizatorii își doresc să vină în întâmpinare spre informarea oamenilor dornici despre un stil de viaţă sănătos, sustenabil și iubitor față de natură, animale și întreaga Planetă.



   Printre documentare veți regăsi:  Forks over Knives, Simply Raw, Hungry for Change, Vegucated, Earthlings, Supersize Me, Food Matters, Meat the Truth, Fat Sick and Nearly Dead.
   Proiecțiile vor avea loc in diferite locații din București și vor începe între orele 20:00 – 21:30, în funcție de locație; în aer liber vor începe in jur de 21:30, în locațiile interioare, la orele 20:00.
    Forks over Knives va deschide seria de documentare și va avea loc miercuri, 29 iulie, la Acuarela, Str. Polona, Nr. 40, începând cu orele 20:00.
Cine are șansa să se afle în București zic eu că e interesant să participe la așa ceva.

Intrarea este GRATUITĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu