Nu-mi venea să-mi cred papilele gustative. Foarte bun. De post, vegan sau doar așa, că e bun.
Rețeta? Citește mai jos:
- o cană de făină de năut (măcinat năut în râșniță)
- o lingură plină de făină de semințe de in(măcinate la fel ca năutul) sau chia(au rol de "legare" a compoziției, la fel ca oul)
- o lingură fulgi de drojdie inactivă(opțional - se poate cumpăra de la orice magazin naturist)
- condimente (turmeric, usturoi, seminţe de chimen, oregano)
- o cană(250-300 ml) apă filtrată
- 2 linguri de ulei vegetal(eu am ales ulei de măsline extravirgin)
- sos de soia
- legume și verdețuri la alegere (eu am pus și roșii deshidratate)
Obs.:
- năutul este cam tare, atenţie, la răşnit este zgomotos
- dacă nu vă iese clătita, puteți oricând să o transformați în "scrob" :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu