Bine, pe atunci nu erau atât de multe sortimente și mă gândesc că nici pline de chimicale ca acum. Cine a citit vre-odată ce scrie pe ambalajul unei înghețate știe că ar trebui să se lipsească de acel "dulce". Eu recunosc, am călcat strâmb de câteva ori deși știam că nu e bine. Din comoditate. Și nu mai vreau. Acum experimentez cât mai multe combinații de ingrediente. Ingrediente cu succes în deserturi înghețate. Îmi construiesc planul de atac pentru sezonul de vară pentru a nu a mai fi tentată de cele din comerț.:) Și fac uitată realitatea este iarnă! :)))))
Hai să citiți ce am făcut:
Ingrediente pentru partea deschisă la culoare:
- o cană de nuci caju hidratate minim 2 ore (date la blender cu puțină apă vom obține o consistență cremoasă)
- două linguri de ulei de cocos(topit la bain-marie)
- miere sau orice îndulcitor crud
- câteva picături de lămâie
- stafide/merișoare
- vanilie (batoane sau esență raw)
- o banană de la congelator( se decojește, se taie rondele și se lasă la înghețat)
- fructe de pădure înghețate
- miere de albine sau orice îndulcitor crud
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu