5 august 2015

Cappuccino raw și bun!

        Cât de simplu, cât de ușor, cât de gustos, cât de sănătos! Într-adevăr pot spune că  băutura asta mi-a făcut dimineațile (și nu numai) mai frumoase. Un gust bogat, cremos, aromat, este un minunat deliciu la micul dejun. 
        După cum veți vedea mai jos, fotografiile spun mai multe. Eu scriu doar cum se prepară acest cappuccino raw, restul, recomand să se prepare și să se savureze.

 INGREDIENTE:
  • 150 gr caju crud
  • 5 curmale fără sâmburi
  • miere (opțional, se poate îndulci folosind doar curmale)
  • 1 linguriță cacao alcalină
  • un vârf de cuțit praf de vanilie bio sau baton vanilie
  • apă filtrată (cantitate în funcție de consistența dorită, poate fi rece sau încălzită)
       Nucile caju se pun la hidratat peste noapte (sau la grabă, cca 1 oră). Se varsă apa și se spală în două rânduri. Se mixează în blender cu celelalte ingrediente. Se amețesc bine bine subțiindu-se cu apă filtrată atât cât se dorește, până se transformă într-un lapte spumos și frumos colorat. .

Acum, savurați un răsfăț - rece pentru sezonul cald sau cald pentru sezonul rece!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu