22 iunie 2015

Repede, hummus!

Repede că mi-e o poftă...teribilă...de hummus!

Uită-te ce am făcut și dacă îți fac și ție poftă, fă și tu la fel!

Ingrediente:
  • năut lăsat la înmuiat în apă, peste noapte, spălat și apoi "fiert" la abur, sau fiecare cum are
  • chimen măcinat
  • pastă tahini (uite și reţeta tahini)
  • ulei (e fain cu ulei de susan dar merge şi fl soarelui sau măsline)
  • piper, sare
  • zeama de lămâie
  • 1-2 căței de usturoi (opțional)
Se dau toate într-un blender, rapid până ce obţinem o pastă fină. Dacă iese prea uscată, se adaugă puțină apă filtrată. Eu am ornat cu picături de ulei de măsline și frunze mărunțite de oregano. Voi, cum doriți :)




Spor la preparare și poftă mare la hummus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu