- migdale decojite
- susan
- ulei cocos
- fulgi de cocos
- miere de albine
- zeamă de lămâie
- vanilie (batoane sau esență)
- merișoare
Migdalele, susanul si fulgii de cocos râșnite intens până la obținerea unei paste fine le amestec cu uleiul de cocos topit la bain-marie, zeama de lămâie și vanilia. Pasta obținută o dezmierd ușor în palme rotunjindu-i silueta în bobițe mici. Și ca să nu se supere că nu i-am pus podoabă, îi așez în brațe un rubin de merișor.
Năsturaşii obţinuţi îi reped la frigider. Le este bine acolo căci ingredientele, în marea lor parte, provin din ţările calde :). Dar nu pentru mult timp, doar 30 de minute, căci pentru unii pofta nu se pune în cui! :))).
Lenea ar trebui să dispară acum, căci nasturașii dau și energie...:)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu