Eu sunt

De ce Colț cu vis?

    Pentru că aveam dorința de a-mi crea acest loc minunat de ceva timp, însă mereu am amânat. Până când o întâmplare foarte tristă petrecută in viața mea m-a învățat să trăiesc. Altfel. Pierderea mamei mele mi-a lăsat un gol imens în suflet, un gol pe care nu am știut cum să-l umplu decât reinventând o mare parte din mine. Încă fac acest lucru, iar această experiență o descriu aici, scriind despre tot ce îmi umblă prin minte sau experimentez.
     Colț cu vis conține rețete culinare, articole despre călătorii sau fotografie. De ceva timp am decis să scriu și despre adoptarea unui stil de viață sănătos, mai ales a unei alimentații sănătoase, studiul acestui domeniu devenind o pasiune pentru mine. Cunoștințele le-am dobândit de-a lungul anilor documentându-mă continuu din cărțile de specialitate și studiile naturopaților și experimentând mereu pe propriul organism. Am aprofundat ceea ce știam și am învățat multe lucruri noi urmând cursuri de nutriție acreditate.
      Rețetele de pe blog sunt în majoritate create de mine. Cele care au sursă de inspirație au și autorul menționat. O mare parte dintre acestea sunt fără preparare termică pentru că îmi doresc să păstrez calitățile nutriționale ale ingredientelor și pentru că mă fascinează rezultatele delicioase pe care le obțin fără a apela la metodele clasice sau tradiționale. 
       Nu consum carne, astfel că nu veți găsi aici rețete cu acest produs. Nu consider totuși, cu privire la acest aspect, că mă încadrez în vreo categorie gen vegetarian, vegan sau raw-vegan, ci pur și simplu fac ce simt și cred că este benefic  pentru corpul, mintea și sufletul meu. 
      Cum fotografia este una dintre pasiunile mele, imaginile cu semnătura Colt cu vis de pe blog sunt făcute de mine. Voi aprecia gestul celor care, în cazul în care le vor folosi, vor preciza sursa acestora.
    Sunt o persoană veselă, iubesc viața și îmi doresc să o trăiesc cât mai frumos, învâțând și descoperind cât mai multe.
    Citesc cu plăcere. Cărți de specialitate în alimentație/nutriție, dezvoltare personală sau pur și simplu cărți cu personalitate. Consider că cititul te menține pe linia bunului simț și îți oferă șansa de a te educa continuu.
     Îmi sunt foarte dragi copiii iar momentele petrecute cu ei sunt pentru mine extraordinare și de neînlocuit.
        Blogul acesta vă va dezvălui, virtual într-adevăr, o mare parte din sufletul meu. 
        Sper să vă facă plăcere să mă însoțiți aici și îmi doresc să reveniți cu același sentiment!

                                      Andreea Vrânceanu

Notă

        Informațiile și materialele cuprinse în acest blog sunt prezentate în baza experienței personale, a multor ore de documentare și a cunoștințelor dobândite în urma absolvirii 
cursurilor de nutriție.

         Nu sunt medic. Sunt calificată în Nutriție și Stil de viață sănătos.
Sunt consultant nutriționist în medicina complementară și alternativă, acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale. 
   
Sfaturile prezentate aici sunt cu referință la situațiile standard și nu la cele  particulare. Consider că fiecare este responsabil cu privire la deciziile ce țin de propria siguranță, de aceea vă îndemn să vă documentați în permanență iar în situațiile în care se impune, să solicitați asistența unui medic specialist!Dacă doriți să luați legătura cu mine, o puteți face scriindu-mi pe adresa :

coltcuvis@gmail.com.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu